Λαμαρίνα: 4 τομείς που επωφελούνται από τη διαδικασία μετασχηματισμού

Οι διαδικασίες μετασχηματισμού λαμαρίνας είναι θεμελιώδεις για τη δημιουργία ορισμένων τύπων προϊόντων που ο καθένας από εμάς χρησιμοποιεί καθημερινά. Ο οποίος; Εδώ είναι μια γρήγορη σύνοψη.

οικιακές συσκευές

Τηλεόραση, επεξεργαστής τροφίμων, ηλεκτρική Υπεύθυνος WhatsApp σκούπα, ψυγείο, φούρνος, κλιματιστικό και ούτω καθεξής. Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε για πάντα: η επεξεργασία λαμαρίνας είναι στην πραγματικότητα η βάση της δομής και των μηχανισμών στήριξης σχεδόν όλων των οικιακών συσκευών για καθημερινή χρήση και, ακόμα κι αν δεν είναι πάντα ορατές, τα μεταλλικά εξαρτήματα με τα οποία παράγονται είναι απολύτως καθοριστικά για τη σωστή λειτουργία τους.

Φωτισμός

Υπεύθυνος WhatsApp

Τα φώτα που ανάβετε και σβήνετε καθημερινά έχουν σχεδιαστεί και αναπτυχθεί με σώμα αλουμινίου που έχει κατασκευαστεί από κομμένη λαμαρίνα, λυγισμένο και επεξεργασμένο για να του δίνει το πιο κατάλληλο αποτέλεσμα για τους χώρους στους οποίους θα τοποθετηθεί.

Μετρητής αερίου

Ο μετρητής αερίου προφανώς δεν μπορεί 7 sätt att optimera google Ads för en bättre roas να κατασκευαστεί από πλαστικό καθώς αυτό το υλικό δεν εγγυάται τη στεγανότητα που χρειάζεται. Επομένως, το υπομόχλιο του μετρητή και τα χιτώνια σύνδεσης κατασκευάζονται με μετατροπή λαμαρίνας και απαιτούν ακριβείς διαδικασίες επαλήθευσης.

Πωλήσεις
Η καφετιέρα και αυτή που διανέμει αυτόματα νερό και σνακ παράγονται με μετασχηματισμό λαμαρίνας μέσω διεργασιών διάτμησης, κάμψης και συγκόλλησης.

 

Μιλάμε όμως για σεντόνια

που χρησιμοποιούνται από όλους αλλά που 单元格数据 για την περιποίηση τους πρέπει να τα περιποιούνται αποδεδειγμένοι επαγγελματίες. Από αυτή την άποψη προτείνουμε την Tecnomeccanica Fidenza, μια εταιρεία που ειδικεύεται στην ξυλουργική μετάλλων και τη λαμαρίνα που εργάζεται στην Πάρμα και σε ολόκληρη τη βόρεια Ιταλία.

Μοιραστείτε με ένα κλικ στο:

Κατηγορία: Οικονομία
Ετικέτες: λαμαρίνα, επεξεργασία χάλυβα, επεξεργασία λαμαρίνας
Προηγούμενο Επόμενο
Συγγραφέας:

Η ολοκληρωμένη εφοδιαστική είναι μια πιο διασυνδεδεμένη παραλλαγή της εφοδιαστικής, η οποία στοχεύει στην επίτευξη μεγαλύτερων αποτελεσμάτων μέσω καλύτερης οργάνωσης.

Τα ολοκληρωμένα logistics

είναι μια ολοένα και πιο διαδεδομένη έννοια μεταξύ των εταιρειών, αλλά συχνά προκύπτουν αμφιβολίες σχετικά με το τι είναι και, κυρίως, τον τρόπο εφαρμογής του στις υπάρχουσες διαδικασίες logistics.

Ας ξεκινήσουμε λέγοντας ότι δεν υπάρχει πραγματικός ορισμός. Το Συμβούλιο Logistic Management κάνει λόγο για «μια ενιαία διαδικασία διαχείρισης επιχειρήσεων, η οποία διέπει τη ροή υλικών, πληροφοριών και αγαθών από το σημείο προέλευσης έως το σημείο άφιξης, στην οποία όλες οι δραστηριότητες διαχείρισης είναι αλληλένδετες και αλληλοεξαρτώμενες». Θα μπορούσαμε λοιπόν να μιλήσουμε για μια εκδοχή της παραδοσιακής εφοδιαστικής στην οποία όλα τα τμήματα συντονίζονται προκειμένου να επιτευχθεί ένας κοινός στόχος, είτε αυτός είναι η αύξηση της αποτελεσματικότητας ή/και η μείωση του κόστους.

Ωστόσο, δεδομένου ότι η πραγματικότητα κάθε εταιρείας είναι διαφορετική, η ερμηνεία αυτού του συστήματος δεν είναι ποτέ η ίδια.

Οργάνωση ολοκληρωμένων logistics

Σταθερό σημείο στην υλοποίηση ολοκληρωμένων logistics είναι η διαχείριση αποθηκών και μεταφορικών μέσων σε σχέση με άλλες λειτουργίες της εταιρείας. Ας δούμε μερικά παραδείγματα:

Παραγωγή
Θα χρειαστεί να βελτιστοποιηθούν οι ροές ανεφοδιασμού και οι χώροι αποθήκευσης, σε συνδυασμό με την άριστη διαχείριση των συστημάτων χειρισμού, ώστε να διασφαλίζεται η μέγιστη παραγωγικότητα.
Προμήθεια
Η επιλογή των προμηθευτών και ο σχεδιασμός αγορών πρέπει να ευθυγραμμίζονται με τις ανάγκες εφοδιασμού.
Εμπορία
Η οργάνωση των υπηρεσιών και ο σχεδιασμός της συσκευασίας πρέπει να συντονίζονται με τους καθορισμένους στόχους μάρκετινγκ.

Ανάλυση
Σαφώς, για να κατανοήσουμε εάν το ολοκληρωμένο σύστημα λειτουργεί ή όχι, είναι απαραίτητη μια ενέργεια ανάλυσης των αποτελεσμάτων με βάση 3 βασικούς δείκτες:

 

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用 * 标注