Sosiaalinen kaupankäynti ja sovelluksen sisäinen myynti: miten ne toimivat

Tässä artikkelissa tarkastellaan, mitä verkkokauppojen tulisi tietää sovelluksen sisäisistä ostoksista . Lisäksi yritämme auttaa sinua ymmärtämään, voiko oman sovelluksesi hallinnan aloittaminen verkkokaupan myyntiä varten olla kätevää vai kannattaako sinun keskittyä Social Commerceen eli tuotteiden myymiseen Instagramin, WhatsAppin tai TikTokin kaltaisten sovellusten kautta.

Viime vuosina mobiilisovellusten suosio on kasvanut merkittävästi. Samaan aikaan myös sähköinen kaupankäynti on kasvanut; Onko mahdollista hyötyä näistä molemmista kehityksestä?

Tämän päivän artikkelissa vastaamme seuraaviin kysymyksiin:

Mitä tarkoittaa sosiaalinen kaupankäynti ja sosiaalinen myynti?

Mitä sovelluksen sisäinen mainonta on?

Mitä ovat sovelluksen sisäiset ostot?

Kuinka luoda sovelluksen sisäistä myyntiä sosiaalisen myynnin avulla

Yhä useammat käyttäjät käyttävät mobiililaitteita verkkosivustojen selaamiseen, videoiden katseluun tai tuotteiden ostamiseen verkosta. Nykytrendejä seuraavat sähköisen kaupankäynnin asiantuntijat odottavat mobiilikaupan kasvavan edelleen ja lisäävän sen vaikutusta verkkokauppaan tulevaisuudessa.

Jmango360 :n mukaan mobiililaitteita, kuten älypuhelimia tai tabletteja, omistavat internetin käyttäjät viettävät 90 % ajastaan ​​sovellusten parissa , kun taas vain 10 % vietetään verkkokaupan sivujen selaamiseen selaimella.

Katsotaanpa nyt, mitä strategioita voit toteuttaa

Sosiaalisen kaupankäynnin ja sosiaalisen myynnin merkitys
Sosiaalinen kaupankäynti mainostaa tuotteita ja palveluita sosiaalisen median alustojen kautta. Uudelleentwiittausten, tykkäysten ja jakojen määrä ovat sosiaalisen kaupankäynnin kampanjoiden menestyksen mittareita.

Sosiaalinen kaupankäynti ei ole vain tuotteiden tai palveluiden tarjoamista, vaan myös asiantuntevaa tuoteneuvontaa ja -tukea.

Sosiaalinen myynti viittaa uutee 2024 päivitetty puhelinnumeroluettelo maailmanlaajuisesti n liidien luomismalliin, jossa myyjät ovat suoraan vuorovaikutuksessa potentiaalisten asiakkaidensa kanssa sosiaalisen median alustoilla.

Suositeltavaa luettavaa: Markkinointi Twitterissä, vinkkejä menestyksen lisäämiseen

matkapuhelinluettelo

Sovelluksen sisäinen mainonta

Yksi suosituimmista tavoista luoda myy 如何避免成为一个单一思想的博主 ntiä sovellusten kautta on luoda mainoksia, jotka näkyvät sovelluksessa . Sovelluksen sisäiset mainokset ovat banneri-, video- tai muita visuaalisia mainontam BQB 目录 uotoja, jotka on integroitu mobiilisovelluksen vakioversioon, mitä olet todennäköisesti nähnyt ennenkin.

Integroiduille mainoksille on saatavana erilaisia ​​vaihtoehtoja käyttöjärjestelmästä (esimerkiksi Applen iOS tai Googlen Android) ja laitteesta riippuen.

Bannerit, välimainokset (ponnahdusikkunat, jotka näkyvät tietyssä vaiheessa sovellusta käytettäessä) tai multimediamainokset (videot tai animaatiot, jotka alkavat tietyistä kohdista sovelluksessa tai palvelun latautuessa) näytetään vain, kun käyttäjät siirtyvät sovelluksen mobiililaitteella, kuten älypuhelimella tai tabletilla.

Toisin kuin verkkosivustoilla tai selaimessasi näkyvät mainokset, sovelluksen sisäiset mainokset on

sidottu tiettyihin sovelluksiin.

Ne näkyvät usein pelisovelluksissa, mutta ne voivat olla myös sponsoroituja viestejä tai twiittejä sosiaalisissa sovelluksissa.

Voit esimerkiksi näyttää mainoksiasi tietyissä mobiilisovelluksissa Google Adsin avulla . Tai voit hyödyntää sosiaalisen todisteen voimaa jakamalla parhaat arvostelusi.

Opi rakentamaan luottamusta sosiaalisessa mediassa sosiaalisen todisteen avulla

Jotkut käyttäjät saattavat kuitenkin pitää sovelluksen sisäisiä mainoksia “roskapostina” tai ärsyttävinä, minkä vuoksi suosittelemme, että tutustut tähän aiheeseen tarkemmin, ennen kuin investoit markkinointibudjettisi sovelluksen sisäiseen mainontaan. Kummassakin tapauksessa sinun tulee yrittää luoda mainoksia, jotka eivät näytä roskapostilta parhaiden markkinointitavoitteiden saavuttamiseksi!

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用 * 标注