Uusia Google Adsin ominaisuuksia joista sinun tulee tietää

Google Ads -kampanjoiden integrointi markkinointistrategiaasi on välttämätöntä, jos haluat parantaa verkkonäkyvyyttäsi. Google Ads voi olla loistava tapa saavuttaa hakutulosten kärki ja saada osuvaa liikennettä verkkokauppaasi. Google on julkaissut useita uusia hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka voivat olla tärkeitä yrityksellesi, pysyäkseen trendien tasalla ja tarjotakseen käyttäjilleen aina parhaan mahdollisen version mainostyökalusta.

Suositusten automaattinen soveltaminen

Suorituskyvyn seuranta mobiilisovelluksella

Insights-sivu tunnistaa hakutrendit
Vuonna 2020 Google esitteli Search Console Insightsin beta-version. 14. huhtikuuta 2021 hakukone julkaisi vihdoin sivun kaikille mainostajille maailmanlaajuisesti.

Insights-sivulla käyttäjät voivat tunnistaa ajankohtaiset hakutrendit ja tarkistaa, vastaako sivustosi kohderyhmäsi kysyntää.

Tämän uuden ominaisuuden avulla voit mainostajana seurata kuluttajien kiinnostuksen kohteita, jotta voit mukauttaa markkinointikampanjoitasi markkinoiden nykyisiin trendeihin ja potentiaalisten asiakkaidesi muuttuviin vaatimuksiin.
Tiedot on räätälöity ja personoitu yrityksellesi
Tilastot-sivullasi näkyvät tiedot valitaan kampanjoidesi tehokkuuden perusteella Googlessa ja avainsanojen perusteella, joita ihmiset hakevat mainoksiasi vastaavilla.

Tilastot-sivulla näkyvät trendit ja luvut ovat erittäin osuvia, koska ne on räätälöity yrityksellesi.

Yksinkertainen ja tehokas analyysi

Lisäksi uuden Google Ads -ominaisuuden avulla voit analysoida tehokkuuttasi yksinkertaisesti ja tehokkaasti. Jos analysoit säännöllisesti tehokkuusindikaattoreitasi , voit nyt tunnistaa yrityksesi kasvumahdollisuuksia Google Adsin avulla.

Tiedot sisältyvät “neuvontaan”
Kaikki Tilastot-sivulla näkyvä data on myös integroitu Google Ads-tilisi “suosituksiin”. Tämä ominaisuus voi olla todella hyödyllinen, koska sen avulla voit nyt integroida kaikki oivallukset.

Suositusten automaattinen soveltaminen
Google analysoi tehokkuutesi ja, jos sen algoritmit havaitsevat mahdollisuuksia mainostesi optimointiin, näyttää neuvoja-osiossa henkilökohtaisia ​​ehdotuksia Google Ads-kampanjoidesi tehokkuuden parantamiseksi.

Uuden Google Ads-päivityksen ja suositusten automaattisen soveltamisen ansiosta markkinointikampanjoidesi optimointi on entistä helpompaa.

HUOM: voit ottaa toiminnon käyttö Osta matkapuhelinnumeroluettelo ön ja poistaa sen käytöstä milloin tahansa, budjettisi ei nouse automaattisesti!Googlen valitsemien suositusten automaattisen soveltamisen ansiosta voit säästää aikaa kaikessa analysointiin ja optimointiin liittyvässä. Näin voit keskittyä enemmän esimerkiksi uusien tuotteiden kehittämiseen ja asiakaspalveluun .

matkapuhelinnumero

Helppo hallita muutoksia

Jos olet ottanut uuden ominais 这是设置 Fook 广告管理器的最佳方式 uuden käyttöön, napsauta “Historia”-välilehteä ja saat yleiskatsauksen siitä, milloin ja kuinka usein suosituksia on käytetty. Näin tiliisi tehtyjä muutoksia on helppo hallita ja

Tehokkuuden seuranta Google Ads -mobiilisovelluksesta
Google päivitti myös Google Ads -mobiilisove BQB 目录 lluksen tehdäkseen mainosten hallinnasta entistä helpompaa ja tehokkaampaa. Sovelluksen avulla voit seurata tehokkuuttasi ja muokata kampanjoitasi nopeasti suoraan älypuhelimellasi.

Muutama viikko sitten Google julkaisi kaksi uutta ominaisuutta parantaakseen käyttökokemusta .

1. Mukautetut ilmoitukset ja hälytykset
Uuden päivityksen myötä on nyt mahdollista vastaanottaa ilmoituksia ja hälytyksiä reaaliajassa, joten

olet aina ajan tasalla suorituksistasi.

Aktivoidaksesi uuden ominaisuuden, siirry sovelluksen “Asetukset”-sivulle, ota mukautetut ilmoitukset käyttöön ja aseta ne kellonaikaan, jolloin haluat saada ne.

2. Insights-sivu on saatavilla myös mobiilisovelluksessa
Hyviä uutisia: Insights-sivua voi tarkastella myös Google Ads -mobiilisovelluksessa. Tämän uuden ominaisuuden ansiosta saat älypuhelimeesi reaaliaikaisen ilmoituksen, jos suorituskyky muuttuu merkittävästi.

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用 * 标注