Εκτυπωτής γραφείου: καλύτερο λέιζερ ή inkjet;

Η επιλογή του κατάλληλου εκτυπωτή για το γραφείο είναι πολύ σημαντική και πρέπει να γίνεται με βάση τις ανάγκες της εργασίας.

Laser ή inkjet; Αυτό είναι το

μεγάλο δίλημμα όσων πρέπει να επιλέξουν Ακριβής οδηγός αριθμού κινητού τηλεφώνου εκτυπωτή για το γραφείο. Στην πραγματικότητα, ένα μεγάλο μέρος της παραγωγικότητας του γραφείου εξαρτάται από τη σωστή επιλογή αυτού του υλικού. Ας δούμε λοιπόν πώς να επιλέξετε το μοντέλο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Εκτυπωτές λέιζερ

Ακριβής οδηγός αριθμού κινητού τηλεφώνου

Συμπαγείς και οικονομικοί, αυτοί οι εκτυπωτές έχουν σχεδιαστεί για συχνή επαγγελματική χρήση και εγγυώνται μεγάλη αντοχή και αξιοπιστία. Όσον αφορά την εκτύπωση, εμφανίζεται αφού το λέιζερ χτυπήσει έναν πρισματικό καθρέφτη και κατευθύνεται σε έναν κινητό κύλινδρο: χάρη σε αυτή την κίνηση, το τόνερ διασχίζεται από κάποιες γραμμές, οι οποίες στη συνέχεια μεταφέρονται στο χαρτί κατά την επαφή με ένα ειδικό τύμπανο. .

Εκτυπωτές Inkjet

Πολύ ευέλικτη έκδοση και κατάλληλη για 如何避免成为一个单一思想的博主 κάθε τύπο εκτύπωσης, με υψηλό βαθμό πιστότητας σε σύγκριση με την αρχική εικόνα. Η εκτύπωση γίνεται μέσω της διαμόρφωσης σταγόνων (ανάλογα με την επιθυμητή ποιότητα), οι οποίες ψεκάζονται πάνω στο χαρτί ενώ αυτό μετακινείται με ειδικούς κυλίνδρους.

Ποιο να διαλέξω

Εάν χρειάζεται να εκτυπώσετε πολύ διαφορετικά 单元格数据 έγγραφα και δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς την ποιότητα αναπαραγωγής, τότε οι εκτυπωτές inkjet είναι αυτό που χρειάζεστε.

Αν, όμως, χρειάζεστε μόνο ένα εργαλείο για κυρίως ασπρόμαυρες εκτυπώσεις, το οποίο λειτουργεί γρήγορα και στεγνώνει γρήγορα, τότε εστιάστε στα λέιζερ.

Ωστόσο

προσέξτε και την τιμή: τα λέιζερ είναι πιο ακριβά, αλλά, καθώς διαρκούν περισσότερο, το κόστος τους είναι πιο αποσβέσιμο. Επιπλέον, ο γραφίτης τους είναι πολύ φθηνότερος από αυτόν των λέιζερ.

 

Πού να αγοράσετε

Εάν συνεχίσετε να έχετε αμφιβολίες για το ποιο μοντέλο να επιλέξετε, μπορείτε να βασιστείτε στη γνώμη ενός ειδικού. Η First Point, μια εταιρεία που ειδικεύεται στην πώληση εκτυπωτών στη Fidenza, προσφέρει στις επιχειρήσεις μια υπηρεσία βοήθειας σχετικά με την επιλογή εκτυπωτών, για να τις βοηθήσει να βρουν το μοντέλο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους.

Μοιραστείτε με ένα κλικ στο

Κατηγορία : Δελτία Τύπου
Ετικέτες: εκτυπωτές
Συνεχίστε την ανάγνωση…
Ο ανακατασκευασμένος γραφίτης HP είναι φθηνότερος
Εξοικονομήστε χρήματα γεμίζοντας ξανά δοχεία Canon
Γεμίστε ξανά τα τόνερ εκτυπωτών HP
Αναλώσιμα Ricoh
Συμβατές κασέτες Samsung
Επωφεληθείτε από τις προσφορές σε φυσίγγια

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用 * 标注