Δοχεία καλλυντικών: τα γραφικά τα κάνουν μοναδικά

Η μελέτη των ad hoc γραφικών επιτρέπει στα δοχεία καλλυντικών να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό.προστασία και η διατήρηση του περιεχομένου δεν είναι οι μόνες λειτουργίες των δοχείων

καλλυντικών

το να ξεχωρίζεις ανάμεσα σε πολλά άλλα προϊόντα Επικεφαλής χρηστών του Telegram στα ράφια είναι επίσης ένα από τα καθήκοντα της συσκευασίας. Πώς διασφαλίζουμε όμως ότι τα καλλυντικά μας είναι μοναδικά, άμεσα αναγνωρίσιμα και κυρίως ελκυστικά στο κοινό μας; Χάρη στα καλά μελετημένα γραφικά.

Άλλωστε, αν φανταστούμε τα γραφικά ως το «λουκ» της συσκευασίας μας, συνειδητοποιούμε ότι είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι άνθρωποι, αυτό που τους τραβάει το μάτι και τους πείθει να επιλέξουν το προϊόν. Ας δούμε λοιπόν τι πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την ανάπτυξη.

 

Η συνταγή για επιτυχημένα γραφικά

Επικεφαλής χρηστών του Telegram
Επικεφαλής χρηστών του Telegram

Αν κοιτάξουμε όλες τις μεγάλες μάρκες, μπορούμε να παρατηρήσουμε ότι τα γραφικά τους έχουν πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, δηλαδή:

Είναι ορατό και αναγνωρίσιμο, αλλά πάντα σε συμμόρφωση με τα πρότυπα της μάρκας. Αυτό σας επιτρέπει να προσελκύσετε την προσοχή και ταυτόχρονα να χτίσετε την ταυτότητα της μάρκας.
Επικοινωνήστε με σαφήνεια την πρόθεσή σας.

Παρέχει σαφείς και άμεσες

Αλληλεπιδρά συνεργιστικά με τη συσκευασία. Για Ki estrateji oseyan ble a? τα καλλυντικά, αυτή η πτυχή είναι πολύ σημαντική, δεδομένου ότι τα μπουκάλια και τα βάζα έχουν συχνά ένα σχέδιο που δεν είναι μόνο εργονομικό ή/και πρακτικό, αλλά και υποβλητικό και δημιουργείται με σκοπό τη βελτίωση του προϊόντος. Τα γραφικά πρέπει επίσης να έχουν την ίδια πρόθεση.

Η ανάπτυξη γραφικών

ικανών να σέβονται όλα τα σημεία που αναφέρονται 单元格数据 παραπάνω δεν είναι πάντα εύκολη, επομένως είναι απαραίτητο να βασιστούμε σε επαγγελματίες που μπορούν να μας παρέχουν όσο το δυνατόν περισσότερη βοήθεια, ξεκινώντας από τους κατασκευαστές συσκευασιών. Η Vexel Srl, μια εταιρεία με έδρα την Πάρμα, η οποία ειδικεύεται στην παραγωγή δοχείων καλλυντικών, προσφέρει υπηρεσίες προσαρμογής γραφικών που κυμαίνονται από χρωματισμό έως εκτύπωση (μεταξοτυπία, εκτύπωση σε ζεστό ή pad, για κάθε τύπο επιφάνειας).

Μοιραστείτε με ένα κλικ στο

Κατηγορία : Διάφορα νέα
Ετικέτες: καλλυντικά, συσκευασία
Συνεχίστε την ανάγνωση…
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της κοσμετολογίας
Πώς να επιλέξετε βάζα καλλυντικών DIY
Τα προϊόντα σας έχουν τα σωστά μπουκάλια καλλυντικών;
Με τα μπουκάλια χωρίς αέρα, τα καλλυντικά διαρκούν περισσότερο
Βαζάκια καλλυντικών: 4 λάθη που πρέπει να αποφύγετε
Μπουκάλια καλλυντικών: το κοινό αναζητά προσωπικά

发表评论

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用 * 标注